Veelgestelde vragen

Vanuit Salon Hygiëne kunnen wij geen uitspraken doen of mondkapjes het coronavirus TEGEN houden. Mondkapjes bieden een extra bescherming maar vragen ook enige vaardigheid m.b.t. het op en afzetten van de mondkap.

Jazeker, onze mondkapjes beschikken over een CE certificaat. Dit betekend dat de producten geschikt zijn voor het gebruik op de Europese markt. U kunt de certificaten altijd bij ons opvragen.

Ja dat is mogelijk vanaf 500 stuks.

Wij verzenden onze producten naar Nederland en België.

Helaas kunnen wij hierin geen advies geven. Deze richtlijnen zullen vanuit de overheid bepaald moeten worden.

Jazeker, we hebben nog voldoende capaciteit om alle bestellingen af te handelen. Het kan wel zo zijn dat het drukker wordt bij onze bezorgdiensten, omdat steeds meer mensen online bestellen. Onze voorraden worden real-time bij gehouden dus u koopt nooit een product wat uit voorraad is.

Wij hebben een groot magazijn met veel voorraad. Vooralsnog verwachten we daarom geen problemen. Zolang onze leveranciers kunnen blijven leveren, is er voldoende voorraad.

Wij merken vanuit onze leveranciers geen schaarste. Wij kunnen de mondkapjes bestellen in onbeperkte aantallen. Wij krijgen vaak vragen over dat het raar is dat wij mondkapjes kunnen leveren maar de overheid een tekort heeft. Wij bieden onze diensten ook aan overheid en zorginstelling aan, zonder winstoogmerk.

Voor 14.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden (met uitzondering van zondag). Wij leveren al onze pakketjes aan bij PostNL me een track en trace code. Met deze code kunt u het pakket volgen.

De levertijd vanuit PostNL kan vertraagd zijn door het coronavirus, graag hier rekening mee houden. Geschatte levertijd: NL 1/3 dagen en BE 2/4 dagen.

Scroll naar top